Szukam teamu

Szukam teamu

Postprzez korek » 25 kwi 2011, 22:20

Siema
szukam kogos kto mnie przygarnie do teamu. Gram na poziomie mid (trudno samemu sie ocenic, zwlaszcze ze nie mam porownania z polska scena... Przyjmuje ze PDR to poziom low/low+). Przydaloby sie zeby team tez ogarnial troche gre. Najbardziej mi pasuje gra jako support. Link do dl.com (niestety nie jest miarodajny)

kontakt gg: 6220560
korek

Re: Szukam teamu

Postprzez DradviL » 26 kwi 2011, 15:47

Cześć, jeżeli byłbyś zainteresowany jestem aktualnie na etapie sklejania drużyny, na obecną chwile jest nas dwóch, ale czekam na odpowiedź jeszcze jednego ziomka. Jeżeli wszystko by się pozytywnie rozwiązało to byłoby nas trzech, a z Tobą ewentualnie czterech :). Co do mojej osoby to gram w DotA jakieś sześć lat z drobnymi przerwami, poziom raczej mid chociaż jak już wspomniałeś ciężko jest ocenić samego siebie, jeżeli chodzi o rolę w drużynie to raczej support/ganger/semi carry chociaż mam pulę herosów którymi potrafię przyzwoicie :) pofarmić. Odnośnie reszty chłopaków to szczerze powiedziawszy nie znam się z nimi dobrze i miałem z nimi przyjemność grać naprawdę okazjonalnie gdzieś, czasem na pdrze, ale obaj prezentują poziom raczej mid jak nie wyżej :) ... to by było na tyle, gdybyś się zdecydował tudzież miał jakieś pytania napisz mi pm na forum albo ewentualnie odezwij się do mnie na Gadu :) moj numer: 2936112 pozdrawiam.
DradviL a.k.a. LordHaven Person without Soul
Obrazek

Obrazek

Obrazek
DradviL

Postprzez Me-neta » 26 kwi 2011, 19:12

Lols miski ja was nie znam, ale jak mówicie, że ciężko jest wam się ocenić później pierdykacie mid to za dużo cm-ów pewnie nie gracie : P ja uważam, że na turnieju najlepsza drużyna ( może wy może inny nie wiem) bedzie miała poziom low+ w porywach do mid- : P. Bo jest to raczej turniej dla ziomków co się znają niż dla prawdziwych teamów. Polski świat dotki oceniany jest na poziomie mid+, a wątpie, żeby top polskich graczy przybędzie do krakowa : )
Me-neta

Postprzez PierdoleNieGram » 26 kwi 2011, 20:44

Me-neta napisał(a):A wątpie, żeby top polskich graczy przybędzie do krakowa : )

Co najmniej 2 nadciąga!!! także szykujcie tzw pampersa;D

Pozdrawiam.
PierdoleNieGram

Postprzez BlackJack » 26 kwi 2011, 22:12

Me-neta napisał(a):Lols miski ja was nie znam, ale jak mówicie, że ciężko jest wam się ocenić później pierdykacie mid to za dużo cm-ów pewnie nie gracie : P ja uważam, że na turnieju najlepsza drużyna ( może wy może inny nie wiem) bedzie miała poziom low+ w porywach do mid- : P. Bo jest to raczej turniej dla ziomków co się znają niż dla prawdziwych teamów. Polski świat dotki oceniany jest na poziomie mid+, a wątpie, żeby top polskich graczy przybędzie do krakowa : )

już nam sie jakiś butt-hurt szykuje :D
BlackJack

Postprzez dipakkk » 26 kwi 2011, 22:48

będą uberhajty nie martwcie się ;P
dipakkk

Postprzez sasu » 26 kwi 2011, 23:49

potwierdzam , bedzie jeden ogar w DotA :DDDDDDDDDD
sasu

Postprzez denzel » 27 kwi 2011, 08:19

DotA rozegrana będzie system szwajcarskim co ma spowodować że każda następna runda będzie bardziej wyrównana, także nawet spora rozbieżność dośw i zgrania między drużynami nie powinna się dać tak bardzo we znaki, każdy team zagra minimum 6 meczy

myślę że będzie sporo teamów grających 1szy raz razem na tym LANparty, ja tak grałem rok temu i było fajnie ;)
sędzia DotA na BAIT LANparty 2011
denzel

Postprzez BlackJack » 27 kwi 2011, 13:18

Apropos xD...
2.3 W konkursach nie mogą uczestniczyć Członkowie Komisji Sędziowskiej oraz przedstawiciele Organizatora.

mam nadzieje, że w tym roku będzie dzięki temu zawsze conajmniej 1 sędzia na stołku - ostatnio były przestoje przez jego brak (akurat grał)
BlackJack

Postprzez denzel » 27 kwi 2011, 18:10

w tym roku jest zupełnie inny skład sędziowski
bardziej doświadczony i w większej liczbie, rozgrywki skończą się przed 5.oo
sędzia DotA na BAIT LANparty 2011
denzel

Następna strona

Powrót do Warcraft 3 DotA