Rozgrywki turniejowe

feedback od uczestników

Re: Rozgrywki turniejowe

Postprzez kicek » 17 maja 2010, 14:02

O i jeszcze jedna rzecz mi przyszła na myśl patrząc na wyniki rozgrywek w Dotę, pasowałoby mecz o 3 miejsce zorganizować. Chyba, że taki się odbył.
kicek

Postprzez Gąseczka » 17 maja 2010, 14:06

brakło czasu
Gąseczka

Postprzez pay4sins » 17 maja 2010, 14:14

Są gdzieś zdjęcia z turnieju? ;>
pay4sins

Postprzez Rozbojnik » 17 maja 2010, 14:25

Ogólnie było bardzo przyjemnie, i choć grałem dość słabo to bawiłem się świetnie. To co mnie najbardziej bolało to brak jakiegoś połączenia, żeby móc się komunikować wewnątrz teamu. Praktycznie wszyscy na sali mieli słuchawki, wtedy i muza mogłaby być nieco głośniej, a sam krzyk nie wystarczał i w efekcie w 1 grze zanim poznałem jakoś swój team czułem się trochę jak na pubie.
Rozbojnik

Postprzez Veehal » 17 maja 2010, 17:45

przeciez wszyscy siedzieli obok siebie :D wiec kontakt mielismy bardzo ok, jedynie muza byla czasem tak glosna ze nie slychac bylo goscia siedzacego na przeciwko :)

wlasnie widzielismy ze niektorzy goscie zalozyli sluchawki i twardo tylko pisali na czacie jak byly jakies akcje... zabawne :mrgreen:

generalnie bylo ok, 2 godzinne opoznienie lajt, mini konkursy spoko, i w sumie musze przyznac Pentacz ze troszke nas zaskoczylo ze przegraliscie z Dzikami :)
Veehal

Postprzez Gąseczka » 17 maja 2010, 20:25

zdjęcia będą, pojawi się info na forum

również postaramy się poinformować was mailowo
Gąseczka

Postprzez kozica » 17 maja 2010, 21:37

Ogólnie rzecz ujmując to turniej elegancki, mimo iż wszystkie mecze przegrałem to bawiłem się dobrze, szkoda tylko że po fazie grupowej ludzie się zbierali i nie było z kim zagrać for fun :(. Brakuje tego typu akcji w pobliżu. Co mi się narzuciło do głowy to zbieranie wyników. Ogólnie nie było wiadomo kto z kim i ile wygrał, było kto z kim gra i po meczu podajcie wyniki i do widzenia. Na mój gust powinno być coś w stylu jakiejś tabeli grupa1 grupa2 postawionej i uaktualnianej na jakiejś stronce, czy też zwykłej tablicy (wiadomo neta nie było, ale stare metody też są dobre). Początek turnieju też klapą był wszyscy biegali tu sieci nie było tam znowu czegoś, później nas ze stolika wyjeb...i i musieliśmy chodzić jak te cielęta to tu to tam i nie było szansy przytrenić przed rozgrywką. Muzyka była całkiem spoko ale czasem za głośno i cza było się drzeć do siebie. Dalej wielki + za konkursy odbywające się w międzyczasie, darmowe browarki to jest to. A i też minus za to że sędzia grał, jak już się decydujesz na sędziowanie to nie grasz na wszystkich turniejach tak jest.

Z tego co wyczytałem to lipa bo nie było meczu o 3 miejsce wiec fakt słabo.

No ty narazie tyle jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze. A tak btw gratuluje zwycięzcą.
kozica

Postprzez tosiek » 18 maja 2010, 15:36

Ja jako koorganizator - pomagier (spoza BEST'u ) też chciałem troszke dodać od siebie.

Przede wszystkim sieć była robiona za późno. Jak ja przyjechałem o 18 niby więkoscość okablowania już była.. ale, okazało się, że co drugi kabel nie działa, został źle zarobiony, co w efekcie było podstawową przyczyną opóźnienia. Ponadto sprzęt, który dostarczył sponsor również okazał się niedokońca sprawny. Zabijcie mnie za krytykę, ale następnym razem pasuje dokładnie sprawdzić cały sprzęt (wszystkie porty) przed imprezą jak i kable w trakcie ich robienia. Osobiście mi się bardzo podobało, mimo, że nie grałem podczas turnieju. Swoją drogą bardzo mi przypadło to stowarzyszenie do gustu i bede aplikował jesienią xD

pozdro
Mateusz K
tosiek

Postprzez Me-neta » 18 maja 2010, 16:57

Veehal
Jak napisał Pentacz, mieliśmy takiego nie farta, że bierzemy rosh picka na nich : Enigma/furion/rexar/ i ktoś tam jeszcze. Myslelismy, że damy rade. Jednak pomimo udanego rosha w jakiejś 15 sekundzie gry late mielismy przejebsnego głównie przez piękne ulti TC, który zawsze trafiał. Enigma padała w sekunde a ulti tc przerywalo jej ulti wiec ogolnie slabo ;/. Mam nadzieje na rewanz, głównie z Hiszpańska inkwizycja ( prosze nie chce juz 90 % ulti necro na ryja :P) jak i z dzikami, czekam na odpowiedz i gre na garence :)
Me-neta

Postprzez kicek » 18 maja 2010, 17:05

Jeszcze jedna sprawa to w miarę możliwości cała impreza mogłaby się zacząć 2-3h wcześniej bo o godzinie 4 rano już ledwo na oczy patrzyłem :D
kicek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Feedback