Ogólnie rzecz ujmując to turniej elegancki, mimo iż wszystkie mecze przegrałem to bawiłem się dobrze, szkoda tylko że po fazie grupowej ludzie się zbierali i nie było z kim zagrać for fun
. Brakuje tego typu akcji w pobliżu. Co mi się narzuciło do głowy to zbieranie wyników. Ogólnie nie było wiadomo kto z kim i ile wygrał, było kto z kim gra i po meczu podajcie wyniki i do widzenia. Na mój gust powinno być coś w stylu jakiejś tabeli grupa1 grupa2 postawionej i uaktualnianej na jakiejś stronce, czy też zwykłej tablicy (wiadomo neta nie było, ale stare metody też są dobre). Początek turnieju też klapą był wszyscy biegali tu sieci nie było tam znowu czegoś, później nas ze stolika wyjeb...i i musieliśmy chodzić jak te cielęta to tu to tam i nie było szansy przytrenić przed rozgrywką. Muzyka była całkiem spoko ale czasem za głośno i cza było się drzeć do siebie. Dalej wielki + za konkursy odbywające się w międzyczasie, darmowe browarki to jest to. A i też minus za to że sędzia grał, jak już się decydujesz na sędziowanie to nie grasz na wszystkich turniejach tak jest.
Z tego co wyczytałem to lipa bo nie było meczu o 3 miejsce wiec fakt słabo.
No ty narazie tyle jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze. A tak btw gratuluje zwycięzcą.