DotA

Warcraft 3: Defense of the Ancients

DotA

Postprzez Pentacz » 01 maja 2010, 12:42

nie ma nawet działu o DotA widzę...
1. ja studiuję na AGH ale koledzy (też studenci) nie. dałoby radę jakoś wkręcić 4osoby do mojego teamu:>?
2. jeśli nie - ktoś ma team niepełny:>? w ogóle ktoś gra:P? może już lepiej byłoby sobie 1v1 zrobić (-arshomnp) do firstblood lub ubicia towera i do 2/3win ... ? Bo jakoś wątpię w utworzenie się wielu teamów...
3. po co komu te wszystkie info typu kierunek i rok studiów? tylko zniechęcają do wypełniania tego wszystkiego, a i tak przecież wejdziemy tylko z legitką.
4. przypomniało mi się - można zapisać się na kilka gier? jakiś limit?
Pentacz

Re: DotA

Postprzez Gąseczka » 01 maja 2010, 17:20

1. wolalbym zeby to byli studenci AGH - mamy od uczelni dofinansowanie. Zalezy tez od tego ile osob sie na LanPArty zglosi. Trzeba pamietac ze uczestnicy z poza uczelni byliby nielegalnie i jezeli cos by sie stalo z ich udzialem to najwiekszy problem mielibysmy my jako stowarzyszenie odpowiadajac przed uczelnia.
2. co do teamow to przyznaje sie ze nigdy nie gralem do DotA i myslalem ze to gra 1v1 (wolalbym zeby tak bylo). Sporo zalezy od tego ile teamow nam sie zarejestruje. Osobiscie jestem za tym aby rejestracja byla osobowa a nie druzynowa
3. nie pisalem tego formularza wiec nie wiem :) mozliwe ze na nic ale moge sie mylic
4. co do zapisywania sie na kilka gier to jeszcze do konca nie ustalilismy. Zalozenie bylo takie ze jeden gracz - jeden turniej. Uczestniczenie w wiecej niz jednej grze spowoduje sporo walkowerów itp. Na LanParty zapisujecie sie do jednego turnieju i w nim bierzecie udzial, jednak nikt wam nie broni (a my bedziemy do tego zachecac) grania w inne gry z osobami ktore na swoja gre czekaja badz z turnieju juz odpadly

updtae:
1. rejestracja studentow z poza AGH rozpocznie sie od 10maja jezeli do tego czasu limit miejsc nie zostanie wyczerpany
2. DotA bedzie grana w teamach 5v5 i juz sie kilka ekip szykuje, jezeli nie macie druzyny, zaloze temat w ktorym kazdy z was bedzie sobie mogl ekipy poszukac
3. dodatkowe informacje sa potrzebne, nie dla nas ale dla firm ktore w tym evencie biora udzial
Gąseczka

Postprzez Pentacz » 02 maja 2010, 13:10

1. no to chyba spokojnie zaryzykuję i poczekam, a kumple się po 10.05 zarejestrują;)
2. No ciekaw jestem jakie to na AGH są teamy w DotA, bo tak to myślałem, że tylko kilka osób gra świetnie starcraft/warcraft3 i masa counterstrike. Co do 1v1 byłoby to też spoko, ale wiadomo nie taki jest sens tej gry.
dzięki za wyczerpującą odpowiedź;]
Pentacz

Postprzez kozica » 02 maja 2010, 21:26

rejstracja coś na stronie nie działa, można liczyć że się za jakiś czas naprawi bo mamy troche graczy do dorzucenia :P
kozica

Postprzez Gąseczka » 03 maja 2010, 00:44

moglbys napisac co dokladniej nie dziala? bo z tego co widze to u mnie wszystko jest ok
Gąseczka

Postprzez Pentacz » 03 maja 2010, 09:57

u mnie chyba też (nie klikałem zarejestruj)
a właśnie jaki jest limit miejsc?
Pentacz

Postprzez Gąseczka » 03 maja 2010, 11:21

mamy dla was 150 miejsc wiec duzo zalezy od tego na co sie ludzie beda rejestrowac

zakladalismy ze na CSa bedzie najwiecej ale to sie chyba zmieni
Gąseczka

Postprzez Pentacz » 03 maja 2010, 13:08

dlaczego ma się zmienić? ja bym strzelał że na samego CS'a 150osób będzie, a na resztę niewiele.
Pentacz

Postprzez Gąseczka » 03 maja 2010, 14:40

no zobaczymy, promocja dopiero sie zaczyna
Gąseczka

Postprzez kicek » 03 maja 2010, 14:58

Gramy na najnowszej mapie i patchu do w3 jak rozumiem? I jak jest z programami wspomagającymi grę typu autowarkey? Aha no i mod? AP? -CM?
kicek

Następna strona

Powrót do W3: DotA